Verergerende crisis in VS resulteert in daling dollar

07-03-2009 13:34
Investeerders verwachten dat de arbeidsrapporten, die vandaag gepresenteerd worden, een verslechtering in de Amerikaanse crisis zullen laten zien. De dollar is ten opzichte van alle belangrijke valuta´s gedaald na de positieve resultaten van gisteren. Als de arbeidsrapporten meevallen heeft dit mogelijk een positief effect op de dollar maar als de rapporten tegenvallen resulteert het mogelijk in een verkoop van de dollar en in een echte ‘rally’.

Mogelijke herziening rente drie belangrijkste Amerikaanse banken


De Japanse yen is voor de tweede dag als enige belangrijke valuta ten opzichte van de greenback gestegen. Moody’s rating agency heeft gisteren een mogelijke herziening van de rente van de drie belangrijkste Amerikaanse banken bekend gemaakt, waarna de Japanse yen is gestegen.

Enorme impact niet-agrarische loonlijsten rapport op dollar


De verwachting dat het niet-agrarische loonlijsten rapport een record daling (sinds 1949) zal laten zien vormt de grootste bedreiging voor de dollar. Als het rapport een record daling laat zien leidt dit mogelijk tot een verkoop van de dollar en tot een echte ‘rally’ die misschien tot volgende week kan duren. De daling van de dollar vandaag kan mogelijk snel gecompenseerd worden als de resultaten beter zijn dan verwacht.
Gratis demo account
Privacy policy
We vertrouwen erop dat het artikel 'Verergerende crisis in VS resulteert in daling dollar' bijdraagt aan uw kennis.