VS populair bij Europese toeristen

26-06-2008 16:10
Voor Europese toeristen die altijd de Verenigde Staten al eens wilden zien, maar nooit de stap gezet hebben vanwege de hoge kosten is dit het perfecte moment om te gaan. De koers van de Euro ten opzichte van de Dollar was nooit zo hoog als de laatste tijd. Voor Europeanen is het bezoeken van de VS daarom goedkoper dan ooit.

Duizenden Europeanen profiteren van de zwakke Dollar. Er gaan geruchten dat de Euro spoedig de grens van 1,60 Dollar zal doorbreken. Grote aantallen toeristen die aanvankelijk van plan waren om naar Azië of zuid-Europa te gaan hebben hun plannen nu veranderd en gaan naar de Verenigde Staten toe. Verschillende reisbureaus hebben dit bevestigd.

De aanhoudende negatieve geruchten met betrekking tot de economie in de VS blijft de 'greenback' schaden, de Dollar is dan ook zwakker dan ooit. Aan het begin van deze eeuw was de Euro niet meer dan 0,83 Dollarcent waard, maar inmiddels zijn de rollen omgedraaid.

Ondanks de hoge olieprijzen en luchthavenbelastingen is het momenteel dus erg aantrekkelijk om naar de VS te gaan. Veel mensen zien de VS als een land dat minimaal eens in een leven bezocht moet worden. Voor deze mensen is het nu de ideale tijd om hun vakantie naar de VS te boeken.
Gratis demo account

Forex Info

Privacy policy
We vertrouwen erop dat het artikel 'VS populair bij Europese toeristen' bijdraagt aan uw kennis.